Google porneşte un program pilot public pentru plăţile cu mobilul în regim Hands Free

619 ori
<b>Google porneşte un program pilot public pentru plăţile cu mobilul în regim Hands Free</b>Google tocmai a anunţat un program pilot pentru sistemul său de plăţi Hands Free, disponibil deja &icirc;n anumite magazine din zona South Bay a oraşului San Francisco. Trebuie doar ca un client să &icirc;i spună casierului că optează pentru "Pay...

Google tocmai a anunţat un program pilot pentru sistemul său de plăţi Hands Free, disponibil deja în anumite magazine din zona South Bay a oraşului San Francisco. Trebuie doar ca un client să îi spună casierului că optează pentru "Pay With Google".

E nevoie doar de un device cu Android de la versiunea 4.2 în sus sau un iPhone de la 4S în sus. Google vorbea despre plăţile de tip Hands Free încă de la evenimentul I/O de la anul trecut. Ideea este următoarea: după instalarea aplicaţiei dedicate pe iOS sau Android, veţi adauga o fotografie personală ca metodă de identificare şi apoi un card de credit sau debit asociat contului Google.

Asta se întâmplă totuşi separat de Android Pay, în cazul în care vă întrebaţi. Aplicaţia şi terminalul pe care rulează se vor baza pe Bluetooth LE şi WiFi, pentru a detecta mecanismul de plată hands free şi a transfera informaţiile necesare către casier. El va confirma identitatea plătitorului, după fotografie şi iniţiale şi apoi gata, plata e realizată.

Primii parteneri sunt McDonald's şi pizzeria Papa John's, dar din nou doar în zona San Francisco South Bay.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×