Google postează imaginile software Android 5.0.2 Lollipop pentru Nexus 7 și Nexus 10

1.039 ori
<b>Google postează imaginile software Android 5.0.2 Lollipop pentru Nexus 7 și Nexus 10</b>în timp ce unele terminale de top lansate anul trecut încă nu se pot bucura de noua versiune Android intitulată Lollipop, iată că începând de astăzi câteva produse din gama Nexus a celor de la Google beneficiază deja de un al 2-lea update la...

în timp ce unele terminale de top lansate anul trecut încă nu se pot bucura de noua versiune Android intitulată Lollipop, iată că începând de astăzi câteva produse din gama Nexus a celor de la Google beneficiază deja de un al 2-lea update la Android Lollipop, mai precis la versiunea cu numărul 5.0.2.

Această nouă actualizare sosește sub forma unei imagini software ce va fi instalată pe device manual, proces care implică urmarea acestui tutorial. Cu toate acestea, aflați că un update OTA (over-the-air) ar trebui să sosească în curând, așa că dacă nu vreți să vă complicați, cel mai bine este să mai așteptați câteva săptămâni.

Imaginea software 5.0.2 (LRX22G) poate fi descărcată de aici pentru Nexus 7 2013 (Wi-Fi), în timp ce update-ul pentru Nexus 10 este disponibil aici. Ce terminal din gama Nexus dețineți în acest moment?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×