Sharp primește certificare din partea agenției americane FCC pentru un mini phablet

Autor:  | Publicat în:  Sharp 429 ori
<b>Sharp primește certificare din partea agenției americane FCC pentru un mini phablet</b>De curând, prin intermediul unor documente FCC am descoperit faptul că cei de la Sharp au primit certificare din partea agenției în cauză pentru un nou device mobil. Dacă până aici lucrurile par a fi destul de normale, o doză de curiozitate ne...

De curând, prin intermediul unor documente FCC am descoperit faptul că cei de la Sharp au primit certificare din partea agenției în cauză pentru un nou device mobil. Dacă până aici lucrurile par a fi destul de normale, o doză de curiozitate ne trezește descrierea pe care Sharp o folosește în documentele FCC.

Aceștia notează că device-ul este un mini phablet, denumire nemaiîntâlnită până în aceste momente. După cum bine știm, pe piață există deja telefoane cu display-uri de 5 inch care sunt vândute sub forma unor device-uri mini, așa că un astfel de phablet mini ne pune destul de mult pe gânduri.

Sharp primește certificare din partea agenției americane FCC pentru un mini phablet

Pe lângă aceste informații, aflăm și faptul că terminalul ne oferă suport 4G LTE, 3G, Bluetooth, conectivitate WiFi, GPS și NFC. Mai multe detalii despre acest device am putea afla în săptămânile imediat următoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×