Google postează un video-teaser ce face referire la posibila denumire pe care o va avea Android L

Autor:  | Publicat în:  Android 1.174 ori
<b>Google postează un video-teaser ce face referire la posibila denumire pe care o va avea Android L</b>După ce ieri, pe web apăreau o serie de filmulețe animate prin care Google dezvăluia faptul că lansarea lui Nexus 6 este aproape, iată că astăzi, primim și un video-teaser din partea companiei IT ce face referire la posibila denumire pe care ar...

După ce ieri, pe web apăreau o serie de filmulețe animate prin care Google dezvăluia faptul că lansarea lui Nexus 6 este aproape, iată că astăzi, primim și un video-teaser din partea companiei IT ce face referire la posibila denumire pe care ar putea să o aibă Android 5.0 (L).

Din câte putem vedea în cadrul acestui material, Google abordează un ton amuzant prin prezentarea unei preselecții pentru alegerea denumirii oficiale a lui Android 5.0, sugerând faptul că poate exista doar un singur “L”. Printre numele dezvăluite de filmuleț se numără: Lava Cake, Lemon Drop și Lady Finger.

De asemenea, la un moment dat observăm și un candidat costumat într-un biscuite Oreo, lucru ce ne-ar putea da de gândit, mai ales datorită faptului că versiunea actuală Android poartă numele unui alt produs îndrăgit de către consumatori, și anume batonul de ciocolată KitKat. Voi ce credeți?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×