Google postează un video-teaser ce face referire la posibila denumire pe care o va avea Android L

Autor:  | Publicat în:  Android 1.183 ori
<b>Google postează un video-teaser ce face referire la posibila denumire pe care o va avea Android L</b>După ce ieri, pe web apăreau o serie de filmulețe animate prin care Google dezvăluia faptul că lansarea lui Nexus 6 este aproape, iată că astăzi, primim și un video-teaser din partea companiei IT ce face referire la posibila denumire pe care ar...

După ce ieri, pe web apăreau o serie de filmulețe animate prin care Google dezvăluia faptul că lansarea lui Nexus 6 este aproape, iată că astăzi, primim și un video-teaser din partea companiei IT ce face referire la posibila denumire pe care ar putea să o aibă Android 5.0 (L).

Din câte putem vedea în cadrul acestui material, Google abordează un ton amuzant prin prezentarea unei preselecții pentru alegerea denumirii oficiale a lui Android 5.0, sugerând faptul că poate exista doar un singur “L”. Printre numele dezvăluite de filmuleț se numără: Lava Cake, Lemon Drop și Lady Finger.

De asemenea, la un moment dat observăm și un candidat costumat într-un biscuite Oreo, lucru ce ne-ar putea da de gândit, mai ales datorită faptului că versiunea actuală Android poartă numele unui alt produs îndrăgit de către consumatori, și anume batonul de ciocolată KitKat. Voi ce credeți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×