Specificațiile complete ale smartphone-ului Motorola Droid Turbo dezvăluite de un document Verizon

1.307 ori
<b>Specificațiile complete ale smartphone-ului Motorola Droid Turbo dezvăluite de un document Verizon</b>în timp ce astăzi se așteaptă ca un nou produs Motorola să fie anunțat pe piață sub numele de Nexus 6, iată că acum avem ocazia să cunoaștem în întregime specificațiile unui alt device Motorola ce va debuta prin intermediul operatorului...

în timp ce astăzi se așteaptă ca un nou produs Motorola să fie anunțat pe piață sub numele de Nexus 6, iată că acum avem ocazia să cunoaștem în întregime specificațiile unui alt device Motorola ce va debuta prin intermediul operatorului american Verizon, și anume Motorola Droid Turbo.

Acest terminal high-end aduce un display Quad HD de 5.2 inch (565 ppi), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 tactat la 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 21 megapixeli cu bliț dual-LED și o baterie de 3.900 mAh.

Specificațiile complete ale smartphone-ului Motorola Droid Turbo dezvăluite de un document Verizon

Aflăm că bateria va oferi 8 ore de autonomie după doar 15 minute de încărcare, lucru ce este posibil prin intermediul încărcătorului Turbo Charger. La capitolul design, Droid Turbo va include o ramă metalică, cât și un panou spate realizat dintr-un aliaj de fibră de sticlă metalică cu Kevlar. Acest nou produs va fi disponibil pe alb sau negru la un preț încă necunoscut pentru moment.

Motorola Droid Turbo

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×