Google pregătește propriul smartwatch, cumpăra compania WIMM Labs pentru tehnologiile necesare

1.132 ori
<b>Google pregătește propriul smartwatch, cumpăra compania WIMM Labs pentru tehnologiile necesare</b>Se pare că nu doar Samsung pregătește un smartwatch pentru perioada următoare, ci și Google, care se afla însă în faza incipientă a proiectului. Gigantul motoarelor de căutare ar fi cumpărat compania WIMM Labs pentru a obține tehnologiile...

Se pare că nu doar Samsung pregătește un smartwatch pentru perioada următoare, ci și Google, care se afla însă în faza incipientă a proiectului. Gigantul motoarelor de căutare ar fi cumpărat compania WIMM Labs pentru a obține tehnologiile necesare la pachet.

WIMM Labs este o companie din Los Altos, California, iar achiziția a avut loc anul trecut. Echipa prezenta la această firmă e formată din specialiști nu doar în hardware-ul necesar unui device de purtat la încheietura, dar și ingineri software. WIMM Labs e responsabilă cu o platformă pentru dezvoltatorii Android creată special pentru terminalele ce pot fi purtate ca accesorii.

în 2011 compania lansa chiar un smartwatch pentru dezvoltatori, pentru că anul trecut să dispară brusc de pe radar, fiind cumpărata de Google. Inițial se zvonea că Apple ar fi realizat achiziția, dar se pare că nu e așa. O privire rapidă pe profilurile angajaților WIMM confirmă că unii dintre ei lucrează acum la Google. Să vedem ce în direcție va duce creatorul lui Android această companie și în ce măsură este loc pe piață pentru un smartwatch Nexus.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×