E-Boda Storm V100 unboxing: telefon dual core dual SIM cu preț foarte bun (Video)

2.538 ori
<b>E-Boda Storm V100 unboxing: telefon dual core dual SIM cu preț foarte bun (Video)</b>Atunci când am pus mâna prima oară pe E-Boda Storm V100 m-am gândit imediat că acesta ar fi un rival pe măsura lui Allview P5 Alldro, în ciuda diagonalei puțin mai mici. Acest device a fost lansat în luna iulie și costă 599.90 lei pe site-ul...

Atunci când am pus mâna prima oară pe E-Boda Storm V100 m-am gândit imediat că acesta ar fi un rival pe măsura lui Allview P5 Alldro, în ciuda diagonalei puțin mai mici. Acest device a fost lansat în luna iulie și costă 599.90 lei pe site-ul E-Boda.

Avem de-a face cu un terminal dual core dual SIM, care vine la pachet cu o folie de protecție și un capac de baterie extra. Cutia sa are designul similar cu cele ale tabletelor E-Boda, iar telefonul măsoară 9.9 mm în grosime și cântărește 140 de grame, deci nu e chiar ușor. Dotările sale includ un procesor MediaTek MT6577 dual core de 1 GHz, 512 MB RAM și GPU PowerVR SGX 531.

E-Boda Storm V100 vine cu un display de 4 inch, un IPS cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și multitouch în 5 puncte. în ce privește stocarea, avem la dispoziție 4 GB, din care 2 GB accesibili pentru utilizator. Terminalul vine și cu slot microSD, WiFi dual band, DLNA, Bluetooth, WiFi Direct și HSDPA cu viteza de 21 Mbps.

E-Boda Storm V100 unboxing

Handsetul folosește o cameră de 5 megapixeli cu autofocus, bliț LED și captura video 720p la 30 FPS. în cele din urmă, aflați că acest model vine cu o baterie de 1600 mAh, Android 4.1 și dacă mă întrebați pe mine, el are un design tineresc, deci ar fi potrivit pentru publicul adolescent. Forumul Mobilissimo.ro și de data aceasta vă stă la dispoziție pentru discuții!
​
PREȚURI ACTUALIZATE:

E-Boda Storm V100 unboxing:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×