Google pregăteşte şi un telefon Pixel midrange cu procesor Snapdragon 710; Iată când ar putea sosi

Autor:  | Publicat în:  Google 3.909 ori
<b>Google pregăteşte şi un telefon Pixel midrange cu procesor Snapdragon 710; Iată când ar putea sosi</b>Ultima săptămână ne-a adus inaugurarea procesorului Qualcomm Snapdragon 710, care a debutat pe Xiaomi Mi 8 SE, iar acel CPU ar fi gata să ajungă şi pe un viitor telefon Google Pixel, aparent. Aflaţi mai multe detalii mai jos.

Ultima săptămână ne-a adus inaugurarea procesorului Qualcomm Snapdragon 710, care a debutat pe Xiaomi Mi 8 SE, iar acel CPU ar fi gata să ajungă şi pe un viitor telefon Google Pixel, aparent. Aflaţi mai multe detalii mai jos.

Qualcomm Snapdragon 710 este un procesor bazat pe procesul de 10 nm al celor de la Samsung şi cu funcţii AI. Are un AI Engine multi core şi neural network şi acest CPU vine în completarea seriei Snapdragon 6xx. Sunt promise şi beneficii la nivel de baterie, putere de procesare, interacţiune cu asistentul virtual şi camera. Revenind la ce ne interesează pe noi şi anume apariţia cipului pe un viitor telefon Google Pixel, ei bine s-ar părea că Google are în plan şi un model midrange cu Snapdragon 710.

Google pregăteşte şi un telefon Pixel midrange cu procesor Snapdragon 710; Iată când ar putea sosi

Google lasă să se înţeleagă că ar pregăti 3 telefoane Pixel pentru 2018, sub numele de cod "albacore", "blueline" şi "crosshatch". Pixel 3 şi Pixel 3 XL au tot scăpat în ultima vreme, dar acel al treilea model midrange e subiect de zvon şi speculaţii. Ar fi menit pentru pieţele în dezvoltare şi pregătit pentru debut în vară şi nu în octombrie ca Pixel 3 şi Pixel 3 XL.

Roland Quandt, zvonac respectat a lăsat să se înţeleagă că acesta va fi un telefon "sub-premium", care va sosi în prima jumătate a lui 2019. E bizar să ne gândim deja la 2019 şi până şi Roland a declarat că nu e sigur dacă vedem un Pixel midrange în acest an sau la anul. Va fi interesant de văzut cum promovează Google acest produs, încât să nu canibalizeze produsele cu Android One la bord.

Reţineţi că sursa informaţiilor se află la Taipei, acolo unde ar trebui să înceapă Computex în curând şi unde o să apară o sumedenie de informaţii şi produse noi în zilele viitoare. Ceva îmi spune că Pixel 3 cel cu Snapdragon 710 o să vină totuşi spre final de an, pentru că nu ar avea sens o lansare separată de celelalte modele Pixel 3.

⚡ Comandă acum cardul tău Revolut gratuit.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×