Samsung ar pregăti un smartphone Galaxy A cu procesor Snapdragon 845; Probabil exclusiv pentru China

541 ori
<b>Samsung ar pregăti un smartphone Galaxy A cu procesor Snapdragon 845; Probabil exclusiv pentru China</b>Descoperim la început de săptămână o informație tare interesantă, aceea că Samsung ar pregăti un nou smartphone din seria Galaxy A, unul care va opta pentru un procesor Qualcomm Snapdragon 845. Informația vine din partea unui leaker

La scurt timp de la aflarea veștii că Samsung ar urma să lanseze un smartphone cu 4 camere foto în spate până la final de an, ne-a fost adus la cunoștiință și faptul că pe data de 11 septembrie este programat un eveniment de presă mai special, unul care făcea aluzie la "de 4x ori mai multă distracție". Se vehicula că este vorba despre un telefon din seria Galaxy A, iar astăzi aflăm că terminalul ar putea opta pentru un procesor de top.

Samsung

Informația vine din partea leaker-ului @MMDJ_ de pe Twitter care afirmă că Samsung pregătește un telefon din seria Galaxy A cu cipset Snapdragon 845 la bord. Va avea și ecran AMOLED cu aspect 18:9, 4 GB de RAM și 64 GB de stocare flash, probabil cu suport pentru carduri microSD. 

Se aduce în discuție și posibilitatea ca acest dispozitiv să fie oferit exclusiv în China, o piață foarte competitivă unde rivalii Samsung reușesc să impresioneze publicul prin device-uri deosebite care vin și la prețuri atractive. Prin lansarea unui asemenea telefon cu 4 camere foto și procesor Snapdragon 845, sud-coreenii ar atrage cu siguranță publicul chinez. Pe viitor nu ar fi exclus ca dispozitivul cu pricina să fie lansat și internațional sub o altă denumire.

Așteptăm evenimentul de pe 11 octombrie pentru a ne convinge dacă este vorba despre acest nou Galaxy A!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×