Xiaomi Mi A2 Lite îşi face apariţia pe site-ul FCC-ului din Singapore; Speculam legat de dotări

1.926 ori
<b>Xiaomi Mi A2 Lite îşi face apariţia pe site-ul FCC-ului din Singapore; Speculam legat de dotări</b>Xiaomi îşi continuă seria de lansări şi pregăteşte încă un telefon midrange atractiv, sub numele de Xiaomi Mi A2 Lite. Încă de când a debutat Xiaomi Mi 6X în China în aprilie se discută despre o versiune Mi A2 cu Android One, care a apărut la un moment..

Xiaomi îşi continuă seria de lansări şi pregăteşte încă un telefon midrange atractiv, sub numele de Xiaomi Mi A2 Lite. Încă de când a debutat Xiaomi Mi 6X în China în aprilie se discută despre o versiune Mi A2 cu Android One, care a apărut la un moment dat de nicăieri pe PCGarage.ro. Acum se pregăteşte şi o versiune Lite.

Trebuie spus că Mi A2 în sine tot nu a sosit încă, dar indicii tot apar. Xiaomi Mi A2 Lite a fost descoperit între timp la IMDA, adică FCC-ul din Singapore. Aflăm că va fi un terminal cu 32 GB stocare, faţă de cei 64 sau 128 GB puşi la bătaie de Xiaomi Mi 6X. Sau ar putea fi un terminal complet nou, care să fie inclus în alte serie, eventual vreun Redmi nou.

Certificare Xiaomi Mi A2 Lite

Sursele insistă totuşi pe Xiaomi Mi A2 Lite, care ar urma să fie menit pentru lansare în India şi țări din Asia. Xiaomi Mi A2 a apărut recent şi în arhivele EEC (Eurasian Economic Commission), împreună cu alte telefoane Xiaomi, precum Black Shark. Vă reamintesc că Xiaomi Mi 6X venea cu un ecran Full HD+ de 5.99 inch, cameră de 20 MP în faţă şi cameră duală în spate, de 12 MP + 20 MP.

Are şi 4 sau 6 GB RAM şi procesor Snapdragon 660. Pentru versiunea Lite prezic 3 GB RAM, 32 GB stocare şi o cameră duala cu rezoluţie mai mică. Procesorul va fi probabil un Snapdragon 630.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×