Google prezinta aplicatia Android open source Photostream

Autor:  | Publicat în:  Google 1.374 ori
<b>Google prezinta aplicatia Android open source Photostream</b>Daca sunteti un developer implicat in programul Google Android, trebuie sa aflati ca gigantul motoarelor de cautare a inclus aplicatia Photostream pe lista de softuri testate. Acesta este un browser foto, care va permite sa accesati si vizualizati...

Daca sunteti un developer implicat in programul Google Android, trebuie sa aflati ca gigantul motoarelor de cautare a inclus aplicatia Photostream pe lista de softuri testate.

Acesta este un browser foto, care va permite sa accesati si vizualizati imaginile via Flickr. Aplicatia devine interesanta, in special in ideea ca ea serveste drept o metoda de a ilustra functiile lui Android si ofera o privire asupra API-urilor pentru developerii OS-ului. Este interesant faptul ca Google se afiseaza in public cu o aplicatie creata special pentru a opera in tandem cu un serviciu al rivalilor de la Yahoo, Flickr.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a utiliza Photostream este sa dispuneti de un user name pentru Flickr si veti descoperi urmatoarele functii si API-uri ale lui Android: metode de adaugare a shortcuturilor la meniul Home, layouturi customizate, utilizarea temelor, schimbarea culorii textului, folosirea lui HttpClient, afisarea animatiilor, cropping-ul unei imagini sau manipularea unei poze.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×