Google prezinta aplicatia Android open source Photostream

1.437 ori
<b>Google prezinta aplicatia Android open source Photostream</b>Daca sunteti un developer implicat in programul Google Android, trebuie sa aflati ca gigantul motoarelor de cautare a inclus aplicatia Photostream pe lista de softuri testate. Acesta este un browser foto, care va permite sa accesati si vizualizati...

Daca sunteti un developer implicat in programul Google Android, trebuie sa aflati ca gigantul motoarelor de cautare a inclus aplicatia Photostream pe lista de softuri testate.

Acesta este un browser foto, care va permite sa accesati si vizualizati imaginile via Flickr. Aplicatia devine interesanta, in special in ideea ca ea serveste drept o metoda de a ilustra functiile lui Android si ofera o privire asupra API-urilor pentru developerii OS-ului. Este interesant faptul ca Google se afiseaza in public cu o aplicatie creata special pentru a opera in tandem cu un serviciu al rivalilor de la Yahoo, Flickr.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a utiliza Photostream este sa dispuneti de un user name pentru Flickr si veti descoperi urmatoarele functii si API-uri ale lui Android: metode de adaugare a shortcuturilor la meniul Home, layouturi customizate, utilizarea temelor, schimbarea culorii textului, folosirea lui HttpClient, afisarea animatiilor, cropping-ul unei imagini sau manipularea unei poze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×