Cum sa-ti controlezi masina (teleghidata) cu ajutorul lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 4.251 ori
<b>Cum sa-ti controlezi masina (teleghidata) cu ajutorul lui iPhone</b>Doi tineri au dezvoltat o metoda de a controla o masinuta teleghidata cu ajutorul lui Apple iPhone. In plus, cei doi au lansat un ghid foarte util, care se foloseste de numeroase imagini. Puteti urmari acest clip, pentru a vedea handsetul utilizat drept...

Doi tineri au dezvoltat o metoda de a controla o masinuta teleghidata cu ajutorul lui Apple iPhone. In plus, cei doi au lansat un ghid foarte util, care se foloseste de numeroase imagini. Puteti urmari acest clip, pentru a vedea handsetul utilizat drept telecomanda:

La nici o saptamana dupa ce au achizitionat un iPhone 3G, 2 frati s-au gandit sa ii testeze functiile, bazandu-se pe accelerometrul si display-ul sau multi touch. Dupa ce au descoperit din intamplare o masina teleghidata in casa, tinerii s-au gandit sa transforme handsetul celor de la Apple intr-o telecomanda pentru micutul automobil. Ultima oara cand am vazut iPhone-ul transformat intr-o telecomanda, el putea controla o intreaga casa "inteligenta".

Telefonul va afisa, cu ajutorul aplicatiei, 5 taste virtuale, 4 dintre ele utilizate pentru "sofatul" traditional si unul pentru a debloca accelerometrul, exact ca in cazul jocurilor cu masini de pe AppStore. Softul aflat in centrul acestui experiment poarta numele de OSCemote si este o aplicatie catre trimite date de pe iPhone catre PC, prin WiFi si utilizand protocolul OpenSoundControl. Pentru mai multe detalii accesati aceasta adresa.
Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×