Produse evoMAG.ro

Cum sa-ti controlezi masina (teleghidata) cu ajutorul lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 3.697 ori
<b>Cum sa-ti controlezi masina (teleghidata) cu ajutorul lui iPhone</b>Doi tineri au dezvoltat o metoda de a controla o masinuta teleghidata cu ajutorul lui Apple iPhone. In plus, cei doi au lansat un ghid foarte util, care se foloseste de numeroase imagini. Puteti urmari acest clip, pentru a vedea handsetul utilizat drept...

Doi tineri au dezvoltat o metoda de a controla o masinuta teleghidata cu ajutorul lui Apple iPhone. In plus, cei doi au lansat un ghid foarte util, care se foloseste de numeroase imagini. Puteti urmari acest clip, pentru a vedea handsetul utilizat drept telecomanda:

La nici o saptamana dupa ce au achizitionat un iPhone 3G, 2 frati s-au gandit sa ii testeze functiile, bazandu-se pe accelerometrul si display-ul sau multi touch. Dupa ce au descoperit din intamplare o masina teleghidata in casa, tinerii s-au gandit sa transforme handsetul celor de la Apple intr-o telecomanda pentru micutul automobil. Ultima oara cand am vazut iPhone-ul transformat intr-o telecomanda, el putea controla o intreaga casa "inteligenta".

Telefonul va afisa, cu ajutorul aplicatiei, 5 taste virtuale, 4 dintre ele utilizate pentru "sofatul" traditional si unul pentru a debloca accelerometrul, exact ca in cazul jocurilor cu masini de pe AppStore. Softul aflat in centrul acestui experiment poarta numele de OSCemote si este o aplicatie catre trimite date de pe iPhone catre PC, prin WiFi si utilizand protocolul OpenSoundControl. Pentru mai multe detalii accesati aceasta adresa.
Clip:

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×