Nokia N96 suporta acum BBC iPlayer

1.630 ori
<b>Nokia N96 suporta acum BBC iPlayer</b>Dupa ce admiram telefonul Nokia N96 in actiune, intr-o experienta de unboxing, iata ca aflam ca BBC a anuntat ca handsetul va oferi suport pentru aplicatia sa iPlayer. Utilizatorii noului Nokia din seria N vor putea beneficia de streaming si download al...

Dupa ce admiram telefonul Nokia N96 in actiune, intr-o experienta de unboxing, iata ca aflam ca BBC a anuntat ca handsetul va oferi suport pentru aplicatia sa iPlayer.

Utilizatorii noului Nokia din seria N vor putea beneficia de streaming si download al programelor TV cu ajutorul popularului serviciu, livrat prin intermediul unei aplicatii. Din fericire, telefonul va putea utiliza o conexiune 3G sau WiFi, astfel ca veti reusi sa evitati costurile crescute ale transferului de date.

Aflam de asemenea ca aplicatia va putea fi descarcata direct de pe site-ul BBC, cel putin pana ce operatorii vor schimba firmware-ul terminalului, pierzand astfel suportul pentru BBC iPlayer. Nokia s-a asigurat ca noul sau hit suporta televiziune mobila, fie prin streaming 3G, fie prin receptionarea standard a semnalului TV, sau prin downloadul unei aplicatii (in functie de tara in care utilizati telefonul).

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×