Google primeşte două noi brevete de design pentru Project Ara, telefonul modular aflat în standby de ceva vreme

1.186 ori
<b>Google primeşte două noi brevete de design pentru Project Ara, telefonul modular aflat în standby de ceva vreme</b>Am fost surprinşi să vedem că LG a lansat un telefon modular &icirc;naintea celor de la Google, mai ales că despre Project Ara se tot discuta de c&acirc;ţiva ani. Azi descoperim că terminalul a primit două noi brevete de design, un posibil semn că...

Am fost surprinşi să vedem că LG a lansat un telefon modular înaintea celor de la Google, mai ales că despre Project Ara se tot discuta de câţiva ani. Azi descoperim că terminalul a primit două noi brevete de design, un posibil semn că se apropie de debut.

Au trecut mai bine de 2 ani de când se lucrează la handsetul modular şi deşi apăruse o variantă finalizată în august anul trecut, de atunci nu mai avem veşti. Unele probleme menţionate de surse sunt faptul că magneţii modulelor nu rezistă dacă telefonul e scăpat pe jos. Astfel, modulele cădeau de pe telefon. Biroul SUA de Trademark-uri şi Brevete a acordat brevete pentru noile designuri, ele fiind legate de o experienţă unică asociată doar acestui produs.

Google primeşte două noi brevete de design pentru Project Ara, telefonul modular aflat în standby de ceva vreme

Schiţa de mai sus e preluată din documentele oficiale şi de vreme ce Google lua în calcul o nouă modalitate de ataşare, ar putea să fi renunţat la magneţi. E posibil ca rezultatul să fie o combinaţie între un sistem magnetic şi mici zone de andocare şi blocare a componentelor, astfel încât să nu mai cadă din locaşuri, chiar şi la impacturi dure. Poate aflăm mai multe la I/O in mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×