Google primeşte două noi brevete de design pentru Project Ara, telefonul modular aflat în standby de ceva vreme

Autor:  | Publicat în:  Google 1.134 ori
<b>Google primeşte două noi brevete de design pentru Project Ara, telefonul modular aflat în standby de ceva vreme</b>Am fost surprinşi să vedem că LG a lansat un telefon modular &icirc;naintea celor de la Google, mai ales că despre Project Ara se tot discuta de c&acirc;ţiva ani. Azi descoperim că terminalul a primit două noi brevete de design, un posibil semn că...

Am fost surprinşi să vedem că LG a lansat un telefon modular înaintea celor de la Google, mai ales că despre Project Ara se tot discuta de câţiva ani. Azi descoperim că terminalul a primit două noi brevete de design, un posibil semn că se apropie de debut.

Au trecut mai bine de 2 ani de când se lucrează la handsetul modular şi deşi apăruse o variantă finalizată în august anul trecut, de atunci nu mai avem veşti. Unele probleme menţionate de surse sunt faptul că magneţii modulelor nu rezistă dacă telefonul e scăpat pe jos. Astfel, modulele cădeau de pe telefon. Biroul SUA de Trademark-uri şi Brevete a acordat brevete pentru noile designuri, ele fiind legate de o experienţă unică asociată doar acestui produs.

Google primeşte două noi brevete de design pentru Project Ara, telefonul modular aflat în standby de ceva vreme

Schiţa de mai sus e preluată din documentele oficiale şi de vreme ce Google lua în calcul o nouă modalitate de ataşare, ar putea să fi renunţat la magneţi. E posibil ca rezultatul să fie o combinaţie între un sistem magnetic şi mici zone de andocare şi blocare a componentelor, astfel încât să nu mai cadă din locaşuri, chiar şi la impacturi dure. Poate aflăm mai multe la I/O in mai.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×