Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge trecute prin testul "de foc": thermal throttling, temperaturi şi performanţă la stres; Cum se compară cu modelele Exynos 7420?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.734 ori
<b>Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge trecute prin testul "de foc": thermal throttling, temperaturi şi performanţă la stres; Cum se compară cu modelele Exynos 7420?</b>Cei de la XDA Developers au pus m&acirc;na pe un Samsung Galaxy S7 şi un Galaxy S7 Edge şi le-au trecut printr-o serie de teste, aşa numite "teste de stres", care ne arată cum se comportă terminalele atunci c&acirc;nd sunt "forjate" la maximum. Ele...

Cei de la XDA Developers au pus mâna pe un Samsung Galaxy S7 şi un Galaxy S7 Edge şi le-au trecut printr-o serie de teste, aşa numite "teste de stres", care ne arată cum se comportă terminalele atunci când sunt "forjate" la maximum. Ele au fost testate în varianta cu chipset Snapdragon 820 şi au fost şi surprize mai puțin plăcute.

S7, S7 Edge şi al lor Snapdragon 820 au fost comparate cu iPhone 6S Plus (Apple A9), Galaxy Note 5 (Exynos 7420), Motorola Moto X Pure (Snapdragon 808) şi Nexus 6P (Snapdragon 810), dar şi cu HTC One M9 (Snapdragon 810). A fost inclus şi acel test cu rularea consecutivă a lui GeekBench 3 de câteva ori, care a pus mari probleme de supraîncălzire modelelor cu Snapdragon 810 anul trecut.

Ce au remarcat cei care au realizat testele e că Snapdragon 820 aduce îmbunătăţiri semnificative de management al resurselor procesorului în funcție de solicitarile la care e supus, faţă de S810. Qualcomm a reglat excelent throttling-ul chipsetului său şi avem un GPU foarte bun. Totuşi performanța grafică nu e constantă pe tot parcursul unui test, iar cei de la XDA au găsit şi momente de lag şi pierderi de frame-uri în interfaţă, deci TouchWiz încă tinde spre perfecţiune.

Au fost pierdute frame-uri chiar şi la scrollingul banal în Play Store, mai multe decât pe modelele cu Snapdragon 810 de exemplu. Avem mulţi utilizatori Mobilissimo.ro în comentariile de pe YouTube care se plâng de lag în interfaţa lui Galaxy S6 şi acum vedem că şi S7 merge pe aceeaşi rută, cel puţin în varianta sa de test. Să sperăm că modelul final comercial va rezolva aceste probleme. Mai multe detalii, temperaturi şi cifre aflaţi din testele complete de pe XDA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×