Google recunoaște că Google Glass este un eșec

Autor:  | Publicat în:  Google 963 ori
<b>Google recunoaște că Google Glass este un eșec</b>Scriem și știm de Google Glass din 2011 și produsul parcă refuza să se concretizeze într-un gadget produs în masă și cu preț accesibil. După ani întregi de perfecționare și reinventare, a venit momentul ca Google să își recunoască...

Scriem și știm de Google Glass din 2011 și produsul parcă refuza să se concretizeze într-un gadget produs în masă și cu preț accesibil. După ani întregi de perfecționare și reinventare, a venit momentul ca Google să își recunoască eșecul.

în timpul unei conferințe cu investitorii organizată în această săptămână, Google a anunțat rezultatele financiare, dar a și recunoscut că Google Glass nu a ieșit așa cum ar fi dorit. Rețineți că CFO-ul Patrick Pichette a vorbit doar despre o schimbare de strategie pentru Glass (din nou), dar nu se va renunța la proiect. Programul Explorer a fost totuși anulat.

Pichette a vorbit și despre "decizii dure" de luat în cadrul acestei inițiative, probabil tăieri de fonduri și personal. Cu câteva zile în urma aflăm că Google a suspendat vânzările lui Glass și a scos proiectul din Google X Labs. El a intrat sub aripa lui Tony Fadell, CEO Nest, firmă care se ocupă de sisteme smart home și care a fost preluată de Google cu ceva vreme în urmă.

Glass a întâmpinat multe probleme, de la interdicția sa rapidă în baruri, bănci sau la meciuri, până la pierderea suportului dezvoltatorilor. încă așteptăm o a doua generație a acestui gadget, poate cu preț ceva mai rezonabil decât 1500 de dolari. Intre timp aflati ca e posibil ca si proiectele Ara si Tango sa ii calce pe urme lui Glass, mai ales pentru ca si ele petrec prea mult timp in acest “limbo” fara o finalizare in produs comercial.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×