LG G4 ar putea sosi cu un display 3K, conform unei scăpări legate de terminal, În versiunea Verizon

Autor:  | Publicat în:  LG 860 ori
<b>LG G4 ar putea sosi cu un display 3K, conform unei scăpări legate de terminal, În versiunea Verizon</b>Un nou terminal LG cu numele de cod VS999 și-a făcut apariția pe web și se pare că acesta ar fi chiar LG G4, în versiunea pentru operatorul Verizon Wireless. Cel mai interesant aspect e că noul venit aduce un display cu rezoluție foarte ridicată....

Un nou terminal LG cu numele de cod VS999 și-a făcut apariția pe web și se pare că acesta ar fi chiar LG G4, în versiunea pentru operatorul Verizon Wireless. Cel mai interesant aspect e că noul venit aduce un display cu rezoluție foarte ridicată.

Nu e vorba de Quad HD de această dată, ci de pragul următor, acesta fiind un smartphone cu ecran "3K". Conform scăpării de informații, el va avea o rezoluție de 1620 x 2880 pixeli. Având în vedere că LG VS985 fusese LG G3 în versiunea Verizon, VS999 are toate șansele să fie LG G4. Cu câteva zile în urma apărea pe Internet și codul LG H810, asociat lui G4 în versiunea AT&T.

LG G4 ar putea sosi cu un display 3K, conform unei scăpări legate de terminal, În versiunea Verizon

Totuși, acel model avea menționat în UA Profile un display cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, deci Quad HD. E posibil ca LG să lanseze versiuni diferite de G4, una cu rol de flagship și una cu preț puțin mai scăzut, mai puțină stocare și RAM și cu rezoluția redusă. Personal consider că încă nu ne-am obișnuit nici cu ecranele Quad HD pe telefon, deci nu e momentul să trecem și mai departe.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×