Ultimate Chat Machine, cel mai bun telefon pentru chat

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.542 ori
<b>Ultimate Chat Machine, cel mai bun telefon pentru chat</b>Telefonul mobil a fost inventat ca un mijloc portabil de comunicare, cu accent pe comunicarea audio. Acum, pe masura ce tastaturile si touchscreenurile evolueaza, apare un nou segment de public, interesat mai mult de text messaging si SMS-uri decat de...

Telefonul mobil a fost inventat ca un mijloc portabil de comunicare, cu accent pe comunicarea audio. Acum, pe masura ce tastaturile si touchscreenurile evolueaza, apare un nou segment de public, interesat mai mult de text messaging si SMS-uri decat de convorbiri. Pentru acestia avem Ultimate Chat Machine, din pacate doar un concept:

Creat de catre Jin Woo Han pentru PPWK group si Red-Lab, acest terminal soseste in diferite variante de culoare si diferite lookuri. Toate handseturile au totusi ceva in comun: tastaturile glisante QWERTY si touchscreen-urile. Partea din spate a lui Ultimate Chat Machine este acoperita cu un strat de cauciuc, astfel ca aderenta sa este crescuta, deoarece telefonul va trebui sa petreaca multe ore in mana utilizatorului pasionat de messaging.

Ultimate Chat Machine

Evident, la un astfel de terminal designul tastaturii nu putea fi decat ergonomic, astfel ca veti tasta foarte usor si rapid pe oricare dintre handseturile din imagine. Asteptam ca aceste concepte sa se transforme in realitate si banuim ca un producator asiatic le va adopta si le va pune in aplicare sub un branding faimos.

Ultimate Chat Machine

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×