Google.ro promovează Nexus S, disponibil prin Vodafone

Autor:  | Publicat în:  Google 9.841 ori
<b>Google.ro promovează Nexus S, disponibil prin Vodafone</b>Google se folosește de motorul său de căutare pentru a promova noul terminal Nexus S și aceasta nu este prima oară când vedem o astfel de metodă de marketing (s-a întâmplat și la Nexus One). Este vorba despre Google.ro aici, deoarece acest prim...

Google se folosește de motorul său de căutare pentru a promova noul terminal Nexus S și aceasta nu este prima oară când vedem o astfel de metodă de marketing (s-a întâmplat și la Nexus One). Este vorba despre Google.ro aici, deoarece acest prim smartphone Android 2.3 a ajuns în țara noastră recent, după cum ne este semnalat discret pe Google, sub bară de căutare.

După o pagină de prezentare oficială a telefonului, suntem trimiși pe pagina Vodafone a produsului, pe care îl puteți achiziționa pornind de la prețul de 239 de euro. Vă reamintim că i-am făcut recenzia lui Samsung Google Nexus S aici, declarându-ne încântați atât de OS-ul Gingerbread, cât și de calitățile acestui smartphone cu ecran de 4 inch.

Cu o astfel de promovare agresivă, oare va depăși Android cota de piață de 20% în România, unde este la egalitate cu iOS?

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×