Google.ro promovează Nexus S, disponibil prin Vodafone

10.441 ori
<b>Google.ro promovează Nexus S, disponibil prin Vodafone</b>Google se folosește de motorul său de căutare pentru a promova noul terminal Nexus S și aceasta nu este prima oară când vedem o astfel de metodă de marketing (s-a întâmplat și la Nexus One). Este vorba despre Google.ro aici, deoarece acest prim...

Google se folosește de motorul său de căutare pentru a promova noul terminal Nexus S și aceasta nu este prima oară când vedem o astfel de metodă de marketing (s-a întâmplat și la Nexus One). Este vorba despre Google.ro aici, deoarece acest prim smartphone Android 2.3 a ajuns în țara noastră recent, după cum ne este semnalat discret pe Google, sub bară de căutare.

După o pagină de prezentare oficială a telefonului, suntem trimiși pe pagina Vodafone a produsului, pe care îl puteți achiziționa pornind de la prețul de 239 de euro. Vă reamintim că i-am făcut recenzia lui Samsung Google Nexus S aici, declarându-ne încântați atât de OS-ul Gingerbread, cât și de calitățile acestui smartphone cu ecran de 4 inch.

Cu o astfel de promovare agresivă, oare va depăși Android cota de piață de 20% în România, unde este la egalitate cu iOS?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×