Telefonul ideal pentru mesagerie - Sidekick 4G, acum În varianta Samsung

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 1.874 ori
<b>Telefonul ideal pentru mesagerie - Sidekick 4G, acum În varianta Samsung</b>Telefoanele Sidekick sunt extrem de populare, sau mai bine zis au fost, după ce producția a fost oprită în vara anului trecut. Create inițial de către compania Danger în 2002, aceste modele au fost reconvertite atunci când Microsoft a cumpărat...

Telefoanele Sidekick sunt extrem de populare, sau mai bine zis au fost, după ce producția a fost oprită în vara anului trecut. Create inițial de către compania Danger în 2002, aceste modele au fost reconvertite atunci când Microsoft a cumpărat producătorul lor, iar Sidekick a devenit apoi o adevărată modă în SUA.

Ei bine, după ani buni, terminalele cu acest branding revin, dar de data aceasta produse de Samsung. Nou-venitul este T-Mobile Sidekick 4G, care rulează Android 2.2 și vine cu o tastatură QWERTY excelentă, ca și predecesorii săi. Handsetul suportă viteze de download de până la 21 Mbps și încorporează un ecran touch de 3.5 inch, plus un procesor Cortex A8 Hummingbird de 1GHz.

în plus, Sidekick 4G vine cu funcția Cloud Text, care permite conectarea cu utilizatorii de pe alte platforme (precum PC), dar și cu funcția Group Text, care vă permite să trimiteți mesaje persoanelor dintr-un grup. La capitolul captură de imagine, telefonul folosește o cameră VGA frontală, de asemenea utilizată pentru videoconvorbiri.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×