Google sarbatoreste 11 ani de existenta cu... Goog11e

Autor:  | Publicat în:  Google 1.052 ori
<b>Google sarbatoreste 11 ani de existenta cu... Goog11e</b>In cazul in care nu v-ati retras intr-o hruba netehnologizata in data de 27 septembrie, ati observat probabil ca logo-ul Google arata altfel decat de obicei ieri, fiind scris astfel: Goog11e. Motivul? Gigantul din Mountain View a implinit 11 ani de...

In cazul in care nu v-ati retras intr-o hruba netehnologizata in data de 27 septembrie, ati observat probabil ca logo-ul Google arata altfel decat de obicei ieri, fiind scris astfel: Goog11e. Motivul? Gigantul din Mountain View a implinit 11 ani de existenta.

De fapt, este greu sa spunem cand a pornit la drum celebra companie, de vreme ce actele oficiale au fost finalizate intre 7 septembrie si 27 septembrie, ultima data fiind aleasa pentru marcarea aniversarii companiei. Si 4 septembrie este considerata un soi de zi de nastere, fiind data la care compania a depus cererea pentru atestarea sa drept companie californiana.

Chiar si Google recunoaste ca "data de nastere a fost schimbata des in ultimii ani, in functie de persoanele care doreau sa guste din tortul aniversar".  Un click pe logo-ul modificat Goog11e ducea catre detalii in legatura cu aniversarea Google, iar revenind in trecut, cei 2 fondatori ai motorului de cautare, Larry Page si Sergey Brin s-au intalnit pentru prima oara in 1995.

In 1996 cei doi lucrau deja la un motor de cautare numit BackRub, un succes atat de mare incat a picat PC-urile Universitatii Standford, pe care rula. Pana in 1997, duo-ul deja inregistrase trademark-ul Google, iar in 1998 motorul de cautare rula din garajul unei amice, Susan Wojciki. Iata-ne acum, dupa 11 ani, cu o Google-manie atat de puternica incat a "Google-ui" a devenit un verb, iar 34% din toti utilizatorii de Internet de pe glob intra pe Google macar o data de-a lungul zilei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×