ascuns.mobil ofera 3 sms-uri gratis pe zi, modelul myx inviat?

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 6.291 ori
<b>ascuns.mobil ofera 3 sms-uri gratis pe zi, modelul myx inviat?</b>Daca va mai aminti oferta Cosmote myx, care permite trimiterea a 3 mesaje gratuite pe zi, ei bine aflati ca acest model a inviat, prin intermediul lui ascuns.mobi, al doilea serviciu romanesc de trimitere a mesajelor text gratis pe mobil. Va este permis...

Daca va mai aminti oferta Connex myx, care permite trimiterea a 3 mesaje gratuite pe zi, ei bine aflati ca acest model a inviat, prin intermediul lui ascuns.mobi, al doilea serviciu romanesc de trimitere a mesajelor text gratis pe mobil. Va este permis sa trimiteti 3 SMS-uri gratis pe zi, iar o oferta similara este disponibila si prin moove.ro, lansat inaintea lui ascuns.mobi.

Pentru a folosi ascuns.mobi, veti avea nevoie doar sa creati un cont, a carui parola o veti primi prin SMS, in vreme ce numele de utilizator va fi numarul dumneavoastra de telefon mobil. De remarcat este faptul ca textele de pe site-ul asociat acestui serviciu sunt pline de greseli de limba romana, iar domeniul mentionat pe acelasi website este (sau era?) liber - SMS-ascuns.eu.

In plus, serviciul va permite utilizatorului sa isi modifice SenderID-ul, pentru farse telefonice. ascuns.mobil apartine lui Hetmann Wilhelm Iohan, care mai detine si yclick.eu, un serviciu care monetizeaza mass-urile de pe Yahoo! Messenger. Iata ca se pot face bani si din piatra seaca sau cele mai enervante aspecte ale tehnologiei moderne!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×