ascuns.mobil ofera 3 sms-uri gratis pe zi, modelul myx inviat?

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 6.240 ori
<b>ascuns.mobil ofera 3 sms-uri gratis pe zi, modelul myx inviat?</b>Daca va mai aminti oferta Cosmote myx, care permite trimiterea a 3 mesaje gratuite pe zi, ei bine aflati ca acest model a inviat, prin intermediul lui ascuns.mobi, al doilea serviciu romanesc de trimitere a mesajelor text gratis pe mobil. Va este permis...

Daca va mai aminti oferta Connex myx, care permite trimiterea a 3 mesaje gratuite pe zi, ei bine aflati ca acest model a inviat, prin intermediul lui ascuns.mobi, al doilea serviciu romanesc de trimitere a mesajelor text gratis pe mobil. Va este permis sa trimiteti 3 SMS-uri gratis pe zi, iar o oferta similara este disponibila si prin moove.ro, lansat inaintea lui ascuns.mobi.

Pentru a folosi ascuns.mobi, veti avea nevoie doar sa creati un cont, a carui parola o veti primi prin SMS, in vreme ce numele de utilizator va fi numarul dumneavoastra de telefon mobil. De remarcat este faptul ca textele de pe site-ul asociat acestui serviciu sunt pline de greseli de limba romana, iar domeniul mentionat pe acelasi website este (sau era?) liber - SMS-ascuns.eu.

In plus, serviciul va permite utilizatorului sa isi modifice SenderID-ul, pentru farse telefonice. ascuns.mobil apartine lui Hetmann Wilhelm Iohan, care mai detine si yclick.eu, un serviciu care monetizeaza mass-urile de pe Yahoo! Messenger. Iata ca se pot face bani si din piatra seaca sau cele mai enervante aspecte ale tehnologiei moderne!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×