Google se aliaza cu Yahoo! pe fondul negocierilor esuate cu Microsoft

1.148 ori
<b>Google se aliaza cu Yahoo! pe fondul negocierilor esuate cu Microsoft</b>Rivalii de pe piata motoarelor de cautare, Google si Yahoo au anuntat ca au ajuns la o intelegere in ce priveste afisarea de reclame Google in rezultatele cautarilor Yahoo! si pe unele din site-urile sale Web din SUA Si Canada. Vestea vine pe fondul...

Rivalii de pe piata motoarelor de cautare, Google si Yahoo au anuntat ca au ajuns la o intelegere in ce priveste afisarea de reclame Google in rezultatele cautarilor Yahoo! si pe unele din site-urile sale Web din SUA Si Canada.

Vestea vine pe fondul esecului negocierilor dintre Microsoft si Yahoo, care mai stagnasera de cateva ori pana acum, incetand de curand. Colaborarea dintre giganti va creste venitul celor de la Yahoo de la 250 de milioane de dolari la 450 de milioane in primul an. Pentru a atinge aceste performante, noul partener al Google va folosi tehnologia AdSense si cea a motoarelor de cautare pe site-urile canadiene si pe cele din SUA.

Intelegerea nu va afecta utilizatorii, dar sistemul de advertising online va fi totusi eficientizat, iar consumatorii vor putea privi mai multe reclame relevante, in vreme ce cauta informatii. Un alt avantaj este cel al publisherilor, care folosesc Yahoo! Publisher Network si vor beneficia de acum de tehnologia de advertising Google, ce le va creste veniturile. Retineti faptul ca Google si Yahoo NU au fuzionat, iar colaborarea presupune doar utilizarea licentei pentru tehnologiile Google.

De asemenea, traficul Yahoo nu va fi afectat, dupa cum nu va fi nici cel al gigantului Google, aceste afirmatii fiind probabil facute pentru a calma organizatiile anti-trust.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×