Noi imagini cu BlackBerry Kickstart, primul handset RIM cu clapeta

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.196 ori

Dupa ce BlackBerry Kickstart a oscilat intre zvonul zilei si telefonul care ne va uimi pe toti, iata ca terminalul produs de RIM se dezvaluie intr-o serie de imagini reale. BlackBerry Kickstart arata mult mai bine decat ne-am fi imaginat, constatarea...

Dupa ce BlackBerry Kickstart a oscilat intre zvonul zilei si telefonul care ne va uimi pe toti, iata ca terminalul produs de RIM se dezvaluie intr-o serie de imagini reale.

BlackBerry Kickstart

BlackBerry Kickstart arata mult mai bine decat ne-am fi imaginat, constatarea fiind usor de facut daca ai privit telefonul din toate unghiurile. Reactia unora dintre persoanele care au vazut acest handset a fost o exclamatie de genul: "Iata un BlackBerry pentru fete!". Sa incerce RIM sa tinteasca si publicul feminin prin intermediul acestui KickStart?

BlackBerry Kickstart

Ne vine greu sa credem ca pana si acest terminal va fi unul business, de vreme ce dimensiule si ecranul nu ar fi compatibile cu functiile de productivitate. De asemenea, sliderul da nastere unei prejudecati vechi, care afirma ca telefoanele cu clapeta au sanse mai mari de a se defecta, avand in vedere sensibilitatea mecanismului clapetei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×