Google se pregateste de evenimentul I/O, lansari de noi softuri/servicii

Autor:  | Publicat în:  Google 1.187 ori
<b>Google se pregateste de evenimentul I/O, lansari de noi softuri/servicii</b>Google I/O este cel mai important eveniment al gigantului motoarelor de cautare, ajuns acum la a treia editie destinata developerilor. Acestia din urma se vor aduna in San Francisco, la centrul Moscone pentru a fi martori la debutul lui Android 2.2...

Google I/O este cel mai important eveniment al gigantului motoarelor de cautare, ajuns acum la a treia editie destinata developerilor. Acestia din urma se vor aduna in San Francisco, la centrul Moscone pentru a fi martori la debutul lui Android 2.2 (Froyo).

I/O debuteaza astazi si ne asteptam ca Eric Schmidt, CEO Google sa tina un discurs cel putin la fel de impresionant precum cel al lui Steve Jobs, de fiecare data cand se lanseaza un nou iPhone. Compania din Mountain View a programat deja conferinte de presa pentru tehnologiile Wave, Chrome si Android, scotand astfel in evidenta subiectele care vor fi discutate in San Francisco.

Interesant de urmarit in acest show va fi prezentarea lui Flash Player 10.1 ruland pe un telefon Android 2.2, o palma data de Adobe celor de la Apple, pentru a nu stiu cata oara. E foarte posibil ca Google sa prezinte si alte terminale care ruleaza noua versiune de Android, nu doar smartphone-uri. CNN ne informeaza ca gigantul motoarelor de cautare si cativa parteneri lucreaza la televizoare si set top box-uri, care ruleaza software Android si poarta numele de Google TV.

De mentionat este faptul ca evenimentul I/O debuteaza pe fondul unei cresteri impresionante a lui Android, care a depasit iPhone in Statele Unite, la capitolul cota de piata.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×