Developerii Android au acum la dispozitie un ghid specializat, util pentru Romanian Android Challenge

Autor:  | Publicat în:  Android 3.002 ori
<b>Developerii Android au acum la dispozitie un ghid specializat, util pentru Romanian Android Challenge</b>Daca sunteti un developer familiarizat cu Android, ar fi cazul sa va grabiti cu inscrierea in concursul "Romanian Android Challenge", organizat de HTC si destinat dezvoltatorilor din Romania. Puteti inregistra aplicatiile pana pe 31 mai si iata ca va sare...

Daca sunteti un developer familiarizat cu Android, ar fi cazul sa va grabiti cu inscrierea in concursul "Romanian Android Challenge", organizat de HTC si destinat dezvoltatorilor din Romania. Puteti inregistra aplicatiile pana pe 31 mai si iata ca va sare in ajutor si Androider.ro, cu un ghid util pentru prima dumneavoastra aplicatie mobila.

Despre Romanian Android Challenge v-am oferit detalii aici, cu mentiunea ca puteti castiga pana la 3000 de euro de pe urma acestui concurs. In ce priveste Androider.ro, ne declaram placut impresionati de faptul ca exista o comunitate Android si in tara noastra, alcatuita din programatori in Java si alti experti in platforma celor de la Google.

Printre ei se numara Adrian Vintu, autorul aplicatiilor DEX pentru Android si User Dictionary Manager, acest developer fiind specializat cu ani in urma in Borland Delphi si actual impatimit al lui Android. Ghidul pentru dezvoltarea de softuri pe platforma mobila Google este disponibil aici, cu detalii despre proiectarea arhitecturii, despre regulile incalcate, despre viteza aplicatiei si gestionarea exceptiilor.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×