ClientFidel.net, platforma online de comunicare intre companii si clienti

1.293 ori
<b>ClientFidel.net, platforma online de comunicare intre companii si clienti</b>Nevoia companiilor de a interactiona cu clientii lor si viceversa s-a materializat intr-o noua solutie, pe numele sau ClientFidel.net. Aceasta permite comunicarea bidirectionala cu clientii, prin intermediul unei platforme online simpliste, care implica...

Nevoia companiilor de a interactiona cu clientii lor si viceversa s-a materializat intr-o noua solutie, pe numele sau ClientFidel.net. Aceasta permite comunicarea bidirectionala cu clientii, prin intermediul unei platforme online simpliste, care implica trimiterea unor mesaje personalizate.

Aceste mesaje sunt legate de produse si servicii noi, fiind trimise via SMS catre o baza de date configurabila. In acest mod, companiile vor putea realiza sondaje si studii la care se poate raspunde prin mesaj text. In plus, noua platforma va permite micro-plati, rezervari si programari, livestreaming de la marile evenimente si va furniza rapoarte si analize demografice.

Clientfidel are si rolul de "spatiu web personalizat, baza de date securizata si un set de filtrare a informatiilor", dar este si "o secretara virtuala si un robot de mesagerie", dupa cum afirma Bogdan Apostol, Business Development Manager, Voxline Communication. Solutia este pusa gratuit la dispozitia companiilor care doresc sa fie permanent in contact cu clientul.

Politicieni, artisti, mass-media, banci, restaurante si alte institutii isi pot fideliza clientii prin grupuri dedicate, fie prin SMS sau online. Inregistrarea in aceste grupuri se realizeaza prin SMS la numarul 1210 (tarif 0.15 euro + TVA), sau online, la adresa ClientFidel.net.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×