Google si Romania au facut oficial echipa!

2.766 ori
<b>Google si Romania au facut oficial echipa!</b>Pe data de 17 aprilie Google Inc. a anuntat oficial lansarea serviciilor Google AdSense in cele 2 variante: AdSense pentru Cautare si Adsense pentru Continut, pentru limba romana si greaca! Cu alte cuvinte, Google si Romania au facut oficial echipa! In...

Pe data de 17 aprilie Google Inc. a anuntat oficial lansarea serviciilor Google AdSense in cele 2 variante: AdSense pentru Cautare si Adsense pentru Continut, pentru limba romana si greaca! Cu alte cuvinte, Google si Romania au facut oficial echipa!

In caz ca nu stiati, AdSense este un binecunoscut program care este folosit de webmasteri pentru a obtine profit din reclamele de la Google. Daca deja aveti un cont AdSense, va puteti loga si folosi wizardul aflat sub tabul AdSense setup, iar daca aveti vreo nelamurire, puteti trimite mailuri cu intrebari la adresa adsense-ro@google.com. AdSense pentru Cautare este un program care ofera vizitatorilor rezultatele motorului de cautare Google, ca raspuns la cautarea efectuata pe site-ul dumneavoastra. Acest program va afisa si anunturi sub forma de text, care au legatura cu termenii cautati anterior.

AdSense pentru Continut va da sansa sa afisati pe site-ul dumneavoastra orice anunturi Google doriti, cu conditia ca acestea sa fie destul de relevante si neagresive. Vestea buna? Veti putea castiga bani astfel, plasand anunturile pe pagina dumneavoastra, in functie de ceea ce contine aceasta.

Cei de la Google sunt decisi sa treaca la urmatorul pas, facand AdSense mai prezent in media offline, sub forma de anunturi in ziare, la radio si TV sau chiar in panouri publicitare.

Lansarea serviciului in varianta sa pentru Romania este intens dezbatuta si pe forumurile Softpedia si Seopedia, mai ales avand in vedere ca unul din cele doua site-uri si anume Softpedia.com a obtinut si in trecut beneficii serioase din utilizarea AdSense in paginile sale cu continut in limba engleza.

Consultati fisierele atasate acestui articol pentru mai multe detalii, comunicate oficiale Synergy Communications, agentia care se ocupa de imaginea Google in Romania:

1. Faq
2. Prezentare AdSense pentru Romania
3. Comunicat de Presa

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×