Google și Samsung au Încheiat un acord global ce implică licențele de brevete

964 ori
<b>Google și Samsung au Încheiat un acord global ce implică licențele de brevete</b>în cursul zilei de ieri, cei de la Google și Samsung au anunțat faptul că au încheiat un acord global ce implică portofoliile de brevete ale fiecărei companie. De asemenea, aceștia au mai afirmat că acordul va fi unul de durată, iar brevetele...

în cursul zilei de ieri, cei de la Google și Samsung au anunțat faptul că au încheiat un acord global ce implică portofoliile de brevete ale fiecărei companie. De asemenea, aceștia au mai afirmat că acordul va fi unul de durată, iar brevetele vor acoperi atât o gamă largă de tehnologii, cât și domenii de activitate.

Allen Lo. ,consilier general adjunct Google pentru brevete, a afirmat: “Lucrând împreună la acorduri de acest gen, companiile pot reduce potențialul de litigii și astfel se pot concentra pe un domeniu mult mai important, și anume inovarea”.

Acest acord dintre Google și Samsung are loc la aproximativ 2 ani de la semnarea unui contract asemănător dintre Samsung și Microsoft. Până în acest moment, singurul capitol în comun pe care îl aveau cei de la Samsung și Google era faptul că gigantul coreean folosea sistemul de operare Android.

Din păcate, declarația pentru presă ce anunță acest acord, nu specifică numărul exact de brevete implicate. Totuși, aflăm că acordul va include atât brevetele existente în acest moment, cât și pe cele din următorii 10 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×