Google Suggest: cautare optimizata, efort minim

Autor:  | Publicat în:  Google 988 ori
<b>Google Suggest: cautare optimizata, efort minim</b>Google anunta recent pe blogul sau o noua metoda de cautare, Google Suggest, care va fi lansata ca parte a popularului motor de cautare in urmatoarele saptamani. Noul "asistent" al utilizatorilor care fac cautari va sugera cuvinte pe masura ce scrieti...

Google anunta recent pe blogul sau o noua metoda de cautare, Google Suggest, care va fi lansata ca parte a popularului motor de cautare in urmatoarele saptamani.

Noul "asistent" al utilizatorilor care fac cautari va sugera cuvinte pe masura ce scrieti termenii doriti in fereastra. Conform Google, aceasta metoda economiseste timp si va va ajuta sa gasiti mai rapid adresele cautate. In plus, este redus riscul aparitiei greselilor de scriere si scade "efortul" de a tasta. Suna interesant, nu-i asa?

Avand in vedere dominatia Google pe piata motoarelor de cautare, vom vedea numeroase "sugestii" prin intermediul serviciului sau. Cei de la Boy Genius Report se intreaba chiar cand va incepe gigantul sa gandeasca in locul nostru, de vreme ce il lasam sa ne indice exact ce sa cautam pe web. Firefox dispune de un feature similar de ceva vreme, dar utilizarea sa din Google este o idee destul de buna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×