Huawei investește serios în R&D, având planuri mari în segmentul de pliabile; Studiază ideea de produse ce își pot extinde de 8 ori diagonala

493 ori
<b>Huawei investește serios în R&D, având planuri mari în segmentul de pliabile; Studiază ideea de produse ce își pot extinde de 8 ori diagonala</b>Este știut faptul că Huawei are planuri mari pentru viitorul apropiat, dorind să ajungă pe primul loc în topul producătorilor smartphone la nivel global și depășind astfel Samsung. Pe lângă terminalele de buget

Este știut faptul că Huawei are planuri mari pentru viitorul apropiat, dorind să ajungă pe primul loc în topul producătorilor smartphone la nivel global și depășind astfel Samsung. Pe lângă terminalele de buget care reprezintă grosul vânzărilor înregistrate de către companie, există și flagship-urile care atrag mulți consumatori - un segment în care Huawei investește serios an de an.

Un exemplu recent este Huawei P30 Pro, terminal care se descurcă de excepție la nivel de fotografiere și care în multe țări de pe plan european deja nu se mai află în stocuri datorită cererii mari. În acest sens descoperim astăzi prin intermediul lui Yu Chengdong (CEO Consumer Business Huawei) faptul că succesul comercial al companiei nu depinde doar de prețuri, ci și de inovația în tehnologie.

El spune că pentru ca o companie să aibă succes pe piață, trebuie să investească serios în R&D și să inoveze în segment, asta pentru că prețurile mici nu garantează și potențialul succes. Fix asta face și Huawei în momentul de față, dorind să aducă la îndemâna publicului tehnologii deosebite. Trendul terminalelor pliabile este văzut cu ochi buni de către compania chineză care are planuri mari în acest segment.

Aflăm că inginerii Huawei studiază diferite modalități prin care smartphone-urile pliabile ale viitorului ar fi capabile să își extindă chiar și de 8 ori diagonala ecranului. Imposibilul ar putea deveni posibil în viitor și ajunge la device-uri cu ecran de 1 inch capabile să își extindă diagonala la 8 inch. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×