Google TV evolueaza: TNT, CNN, Cartoon Network si HBO isi aduc contributial (Video)

1.835 ori
<b>Google TV evolueaza: TNT, CNN, Cartoon Network si HBO isi aduc contributial (Video)</b>Google TV pare din ce in ce mai promitator, mai ales acum, cum am anuntat si in acest tweet, ca serviciul Google va beneficia de contributia unor companii de televiziune de top, precum TNT, CNN, Cartoon Network sau HBO. Prezentat pentru prima oara cu 5...

Google TV pare din ce in ce mai promitator, mai ales acum, cum am anuntat si in acest tweet, ca serviciul Google va beneficia de contributia unor companii de televiziune de top, precum TNT, CNN, Cartoon Network sau HBO. Prezentat pentru prima oara cu 5 luni in urma, Google TV este o platforma care combina programele TV standard si functiile open web intr-o singura experienta. Iata cum:

Scopul gigantului motoarelor de cautare este ca utilizatorul sa nu paraseasca sufrageria pentru a naviga pe web, ramanand in fata HDTV-ului. Google Chrome si accesul la web vor fi cruciale pentru a tine clientul in fata televizorului si pentru altceva decat programe TV. Aparent, vom putea juca jocuri Flash, vizualiza fotografii, chatui cu prietenii si citi recenzii de filme, chiar de pe televizor.

Printre inovatiile de care a beneficiat Google TV in ultimul timp se numara optimizarea de aplicatii, programe si servicii pentru platforma si furnizarea de continut din partea unor companii si canale TV de top precum TNT, CNN, TBS, Cartoon Network, Adult Swim, NBC Universal, HBO si chiar NBA. Amazon Video On Demand va oferi peste 75.000 de titluri in regim de achizitie sau inchiriere, direct pe televizor, iar Netflix va permite utilizatorului sa priveasca oricate showuri TV direct prin streaming.

Lista de parteneri mai include si VEVO, Pandora, Napster, Twitter si evident YouTube.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×