Google va integra datele utilizatorilor săi Într-un singur profil, toate serviciile vor contribui

Autor:  | Publicat în:  Google 1.317 ori
<b>Google va integra datele utilizatorilor săi Într-un singur profil, toate serviciile vor contribui</b>Google are deja o gamă vastă de servicii, fiecare cu utilizatori care au postat diferite informații și date care sunt în acest moment împrăștiate în acele servicii. Ei bine, aflați că gigantul motoarelor de căutare plănuiește o unificare a...

Google are deja o gamă vastă de servicii, fiecare cu utilizatori care au postat diferite informații și date care sunt în acest moment împrăștiate în acele servicii. Ei bine, aflați că gigantul motoarelor de căutare plănuiește o unificare a acestor servicii, toate într-un singur profil.

Compania care a creat Android afirma că nu are profiluri clar dezvoltate pentru utilizatori, inclusiv pentru motorul de căutare sau pentru YouTube. Scopul aici este de a integra toate datele adunate într-un singur areal web, de dragul organizării eficiente și a centralizării datelor utilizatorului. Un exemplu de astfel de unificare de date și centralizare este recentă integrare a "căutării personale", astfel că motorul de căutare vă oferă rezultatele în funcție de preferințele Google+ ale prietenilor voștri și istoricul vostru de căutare și conținuturile care au primit +1 de la voi până acum.

Pe numele său Google Search Plus Your World, această metodă de căutare a primit critici de la Facebook și Twitter, care sunt convinse că rezultatele lor în căutări sunt acum împinse spre josul paginii. Există deja persoane care sunt îngrijorate că noile informații, acum centralizate vor fi vândute companiilor de marketing, pentru o mai bună targetare a reclamelor. Google face deja acest lucru, colectând unele date din experienta de utilizare a a serviciilor, pentru a oferi reclame mai apropiate de preferințele utilizatorilor.

Noua politică Google intra în acțiune pe 1 martie și se aplică oricărui utilizator logat în contul Google, atunci când face căutări, își verifică emailul prin Gmail, se uită la clipuri YouTube sau descarca aplicații pe telefonul Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×