Google va lansa În curând funcția "Nearby", care va arăta când suntem aproape de alte persoane sau obiective pe hartă

2.329 ori
<b>Google va lansa În curând funcția "Nearby", care va arăta când suntem aproape de alte persoane sau obiective pe hartă</b>De parcă nu știam că ne este încălcată intimitatea destul, acum ne pregătim de o nouă funcție Google numită Nearby. Funcția va apărea în Android și va permite noi interacțiuni între utilizator și persoanele aflate în apropierea sa, dar...

De parcă nu știam că ne este încălcată intimitatea destul, acum ne pregătim de o nouă funcție Google numită Nearby. Funcția va apărea în Android și va permite noi interacțiuni între utilizator și persoanele aflate în apropierea sa, dar și obiective și locuri.

Nearby va sosi odată cu următoarea actualizare Google Play Services, dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri. Hai să vedem întâi ce este acest Nearby... El va permite să vă conectați, să partajați conținuturi și să interacționați cu oameni, locuri și obiecte din vecinătate. Atunci când Nearby este activat, Google va putea porni și microfonul, funcția WiFi și Bluetooth, ajutându-vă să vă conectați la cei din jur.

Google va lansa În curând funcția "Nearby", care va arăta când suntem aproape de alte persoane sau obiective pe hartă

Odată cu Nearby se activează și Location History și Location Reporting. Un avantaj pe care îl văd instant aici ar fi validarea biletelor la film cu contul de Google+, căci către asta ne îndreptăm. O altă idee ar fi să ne găsim locul în sala de cinema prin Nearby sau să ne fie mai ușor să ne întâlnim cu o persoană într-o zonă în care nu am mai fost niciodată. în zona de setări dedicată lui Nearby vor exista și opțiuni legate de vizibilitate și permisiuni, se pare.

Google va lansa În curând funcția "Nearby", care va arăta când suntem aproape de alte persoane sau obiective pe hartă

Vi se pare o încălcare a intimității sau o funcție utilă acest Nearby?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×