Nexus 6 apare printr-o scăpare a unui cont oficial Android; Imagine reală sau doar un template?

1.697 ori
<b>Nexus 6 apare printr-o scăpare a unui cont oficial Android; Imagine reală sau doar un template?</b>Deși poate că nu ar trebui să analizăm prea mult ceea ce pare a fi un simplu template de telefon mobil, iată că mai jos avem un presupus Nexus 6. Telefonul ar putea fi prezentat la finalul acestei luni în cadrul Google I/O 2014 și ar fi apărut...

Deși poate că nu ar trebui să analizăm prea mult ceea ce pare a fi un simplu template de telefon mobil, iată că mai jos avem un presupus Nexus 6. Telefonul ar putea fi prezentat la finalul acestei luni în cadrul Google I/O 2014 și ar fi apărut într-un tweet al contului oficial Android.

Tweetul era despre căutarea Google și modul în care ea influențează shoppingul pe telefonul mobil. Ideea era exemplificata pe un handset care în mod clar nu e Nexus 5, mai ales că e foarte alungit și are marginile subțiri. Noul model are și ecranul mai mare față de modelele Nexus actuale, dacă îl comparăm cu mâinile utilizatorului. Diagonala sa ar fi mai aproape de 5.5 inch decât de 5 inch.

Google Nexus 6

Conferința Google I/O se apropie și mă aștept să mai vedem leakuri de acest gen, deși mi se pare bizar că viitorul Android nu prea a avut parte de scăpări. Nexus 8 e vedeta I/O dacă ne luăm după numărul de apariții pe Internet, iar dacă luăm în calcul și zvonurile despre Silver ar trebui să fim tare atenți la noile Nexusuri, deoarece ar putea fi ultimele.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×