Google cumpără o parte din Fossil la suma de 40 de milioane de dolari, pentru segmentul de ceasuri inteligente

2.881 ori
<b>Google cumpără o parte din Fossil la suma de 40 de milioane de dolari, pentru segmentul de ceasuri inteligente</b>Google îşi continuă achiziţiile de echipe de oameni talentaţi şi după ce a înglobat o parte din HTC, acum preia şi o parte din producătorul de ceasuri Fossil. Unul dintre cele mai apreciate branduri de ceasuri din lume, Fossil a intrat puternic

Google îşi continuă achiziţiile de echipe de oameni talentaţi şi după ce a înglobat o parte din HTC, acum preia şi o parte din producătorul de ceasuri Fossil. Unul dintre cele mai apreciate branduri de ceasuri din lume, Fossil a intrat puternic în zona smartwatch în ultimii 3 ani şi a făcut o treabă bună.

De aceea Google plăteşte 40 de milioane de dolari pentru tehnologia sa şi îi preia o parte din echipa sa de cercetare şi dezvoltare. Wear OS e încă departe de a fi o forţă dominantă în zona platformelor smartwatch, Watch OS şi chiar Tizen dându-i bătăi de cap. Trebuie spus şi că Fossil Group deţine şi licenţiază o sumedenie de branduri de ceasuri din zona fashion.

Vorbim despre Misfit, Skagen, Armani, Michael Kors, Marc Jacobs, Kate Spate şi produsele sub brand propriu evident. Fossil investise deja în Wear OS, folosindu-l pe purtabilele proprii, deci apropierea de Google nu este o întâmplare. Michael Kors a anunţat la CES 2019 ceasul Access Sofie 2.0, un model elegant cu design clasic şi funcţii inteligente.

Fossil a avut ceva treabă în 2018, cu anunțarea de modele Q Venture HR şi Q Explorist HR de generaţie nouă. Au debutat şi modele ceva mai sportive, Fossil Sport Smartwatch, cu procesor Snapdragon Wear 3100.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×