Google X Phone descoperit În benchmark-ul AnTuTu, rulează Android 5.0.1 Key Lime Pie

1.459 ori
<b>Google X Phone descoperit În benchmark-ul AnTuTu, rulează Android 5.0.1 Key Lime Pie</b>E drept că astfel de benchmark-uri și terminalele listate pot fi falsificate, dar am descoperit smartphone-ul cel mai interesant al momentului chiar în AnTuTu. E vorba despre Google X Phone, handsetul produs de Motorola care ne-a încântat în...

E drept că astfel de benchmark-uri și terminalele listate pot fi falsificate, dar am descoperit smartphone-ul cel mai interesant al momentului chiar în AnTuTu. E vorba despre Google X Phone, handsetul produs de Motorola care ne-a încântat în ultimele scăpări. 

Mai interesant e că acest model a fost descoperit cu Android 5.0.1 Key Lime Pie la bord, platforma pe care se zvonește că o vom vedea luna viitoare prezentată la Google I/O 2013. Chiar dacă obține 15.000 de puncte în AnTuTu, așteptările de la acest nou device erau mari, mai ales că el ar trebui să fie primul telefon cu procesor Snapdragon 800. E drept că AnTuTu e posibil să nu fi fost optimizat pentru Android 5.0 și la urma urmei sunt și benchmark-uri neoptimizate pentru Android 4.2 încă.

La ultima scăpare pe web, aflăm că X Phone ar fi fost amânat până în august sau chiar la toamnă, dar din moment ce device-ul e testat chiar acum, poate că îl vom vedea în magazine prin iunie/iulie. Va reuși acest Google X să învingă rivali de marcă precum HTC One sau Samsung Galaxy S4?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×