Google X Phone descoperit În benchmark-ul AnTuTu, rulează Android 5.0.1 Key Lime Pie

1.452 ori
<b>Google X Phone descoperit În benchmark-ul AnTuTu, rulează Android 5.0.1 Key Lime Pie</b>E drept că astfel de benchmark-uri și terminalele listate pot fi falsificate, dar am descoperit smartphone-ul cel mai interesant al momentului chiar în AnTuTu. E vorba despre Google X Phone, handsetul produs de Motorola care ne-a încântat în...

E drept că astfel de benchmark-uri și terminalele listate pot fi falsificate, dar am descoperit smartphone-ul cel mai interesant al momentului chiar în AnTuTu. E vorba despre Google X Phone, handsetul produs de Motorola care ne-a încântat în ultimele scăpări. 

Mai interesant e că acest model a fost descoperit cu Android 5.0.1 Key Lime Pie la bord, platforma pe care se zvonește că o vom vedea luna viitoare prezentată la Google I/O 2013. Chiar dacă obține 15.000 de puncte în AnTuTu, așteptările de la acest nou device erau mari, mai ales că el ar trebui să fie primul telefon cu procesor Snapdragon 800. E drept că AnTuTu e posibil să nu fi fost optimizat pentru Android 5.0 și la urma urmei sunt și benchmark-uri neoptimizate pentru Android 4.2 încă.

La ultima scăpare pe web, aflăm că X Phone ar fi fost amânat până în august sau chiar la toamnă, dar din moment ce device-ul e testat chiar acum, poate că îl vom vedea în magazine prin iunie/iulie. Va reuși acest Google X să învingă rivali de marcă precum HTC One sau Samsung Galaxy S4?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×