GPS-ul Smailo S2000, made in Romania, analizat de Mobilissimo (Video)

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 3.317 ori
<b>GPS-ul Smailo S2000, made in Romania, analizat de Mobilissimo (Video)</b>Pe langa performantele sportive si ceva turism, Romania se poate mandri si cu cateva softuri si gadgeturi fabricate in tara, printre care si sistemul de navigatie Smailo. Acesta este oferit acum de catre Arobs Transilvania, la pretul de 899 RON si este...

Pe langa performantele sportive si ceva turism, Romania se poate mandri si cu cateva softuri si gadgeturi fabricate in tara, printre care si sistemul de navigatie Smailo. Acesta este oferit acum de catre Arobs Transilvania, la pretul de 899 RON si este disponibil pe site-ul gps-auto.ro. Merita el aceasta investitie? Raspunsul il aflati din prezentarea video de mai jos:

Vorbim despre un GPS dotat cu OS-ul Windows CES core 5.0, care, din fericire a rezolvat problemele primei versiuni Smailo, printre care lipsa elementelor multimedia si altele. Sistemul este foarte fiabil si user-friendly, in special datorita interfatei arhicunoscute, a lui IGO8. Toate hartile pe care le veti vizualiza sunt foarte detaliate, iar aparatul are un timp de reactie excelent.

Un avantaj este si volumul audio al GPS-ului, care rivalizeaza cu multe alte gadgeturi cu functii media si este perfect pentru playback-ul MP3-urilor (ruleaza perfect de pe cardul SD) si al filmelor. Acestea din urma sunt redate fara probleme, chiar si in cazul celor codate DivX, cu dezavantajul ca nu sunt afisate subtitrarile.

Smailo S2000 dispune de un ecran tactil cu rezolutie de 480 x 272 pixeli si diagonala de 4.3 inchi, iar in interiorul sau se afla un procesor Samsung S3C 2440A40 la 400 MHz si o memorie SDRAM de 64 MB. Bateria sa Li-ion de 1450 mAh rezista 3 ore in mod navigatie. GPS-ul nu este perfect, deoarece (dupa cum puteti observa la minutul 4:24 din clipul de mai sus), exista niste mici inexactitati de comunicare intre "domnisoara robot" si sofer.

In rest terminalul este perfect pentru orice sofer si asteptam cu nerabdare ca Arobs sa lanseze si un model S3000, in viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×