PCD TXT8020 este de fapt un terminal Pantech

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.126 ori
<b>PCD TXT8020 este de fapt un terminal Pantech</b>Cei de la Engadget Mobile au descoperit o asemanare izbitoare intre terminalul PCD TXT8010, cunoscut si ca Verizon Blitz si handsetul TXT8020, prezentat la CES in acest an. Ei bine, asemanarea nu este valabila doar pe hartie, ambele terminale fiind...

Cei de la Engadget Mobile au descoperit o asemanare izbitoare intre terminalul PCD TXT8010, cunoscut si ca Verizon Blitz si handsetul TXT8020, prezentat la CES in acest an. Ei bine, asemanarea nu este valabila doar pe hartie, ambele terminale fiind fabricate de catre Pantech.

Stim ca modelul TXT8020, cu branding Pantech si suport pentru conectivitate EV-DO se pregateste de lansare, dar nu cunoastem operatorul ales pentru a propulsa handsetul pe piata. Verizon ar fi o alegere buna, avand in vedere faptul ca acestia au mai distribuit terminale Pantech si sunt specializati in vanzarea de handseturi cu tastatura QWERTY, adresate mai mult sau mai putin unui public tanar.

Display-ul rotativ al acestui telefon este poate singurul lucru cu care iese el in evidenta, aceasta trasatura fiind utila in cazul vizionarii filmelor si a browsingului web, in format landscape.

Sursa: Engadgetmobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×