Gresso lanseaza telefonul Sketelon Gold, terminal de lux la pretul de 4400 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Gresso 1.198 ori
<b>Gresso lanseaza telefonul Sketelon Gold, terminal de lux la pretul de 4400 de dolari</b>La doar 2 luni dupa anuntarea primelor handseturi din seria Avantgarde Skeleton, Gresso a lansat terminalul Skeleton Gold, un telefon de lux, care va costa 4400 de dolari. Diferenta intre primul telefon Avantgarde Skeleton si noul model, Gresso Skeleton...

La doar 2 luni dupa anuntarea primelor handseturi din seria Avantgarde Skeleton, Gresso a lansat terminalul Skeleton Gold, un telefon de lux, care va costa 4400 de dolari.

Diferenta intre primul telefon Avantgarde Skeleton si noul model, Gresso Skeleton Gold este, dupa o arata si numele, stratul de aur care acopera acest din urma handset. Cele 23 de taste functionale ale sale sunt fabricate din aur de 18 karate, in vreme ce display-ul sau QVGA este protejat de un strat de sticla de safir de 42 de karate.

Pe langa aceste dotari, noul telefon vine si cu un panou transparent din sticla de safir, aflat in partea din spate a handsetului. In ce priveste lista de specficatii, Skeleton Gold soseste cu Windows Mobile 6.0 Standard, Bluetooth, MP3 player, camera de 2 megapixeli si memorie interna de 2 GB.

Gresso Skeleton Gold este disponibil chiar acum, la pretul mentionat mai sus, care inseamna in jur de 3450 de euro si trebuie sa aflati ca exista doar 50 de unitati ale acestei editii limitate.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×