Experienta hands-on cu Asus P835

1.697 ori
<b>Experienta hands-on cu Asus P835</b>Cei de la Pda.pl au reusit sa puna mana pe un smartphone Asus P835, in varianta de pre-productie, testand handsetul, astfel incat publicul sa afle de ce este el in stare. Ce a rezultat, aflati in randurile urmatoare: Asus P835 from pda.pl on Vimeo....

Cei de la Pda.pl au reusit sa puna mana pe un smartphone Asus P835, in varianta de pre-productie, testand handsetul, astfel incat publicul sa afle de ce este el in stare. Ce a rezultat, aflati in randurile urmatoare:


Asus P835 from pda.pl on Vimeo.

Terminalul vine cu un display VWGA de 3.5 inchi, iar calitatea produsului este una deosebita, in vreme ce partea de jos a lui P835 este fabricata din piele autentica, foarte durabila. Stylusul cu care vine noul Asus este dezamagitor si foarte subtire, dar nu veti avea nevoie de el prea mult, datorita interfatei cu 3 taburi si finger-friendly a telefonului.

Tastatura virtuala aminteste de cea de pe HTC Touch HD, raspunzand destul de bine la comenzi, in vreme ce ecranul este unul cu sensibilitate OK, dar a fost greu de dat un verdict final la acest capitol, avand in vedere ca telefonul era unul nefinisat inca, cel putin la capitolul software. Asta inseamna ca softul se misca lent si nu raspunde perfect la comenzi, in antiteza cu trackballul, foarte usor de utilizat.

Printre softurile cu care vine Asus P835 se numara easyPhoto, easyMusic, un soft petru filtrarea apelurilor si unul pentru uploadarea clipurilor video pe YouTube si Flickr.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×