Grupul Telekom România anunţă numirea lui Miroslav Majoros drept CEO, începând cu 1 ianuarie 2016

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 441 ori
<b>Grupul Telekom România anunţă numirea lui Miroslav Majoros drept CEO, începând cu 1 ianuarie 2016</b>Grupul de companii Telekom Rom&acirc;nia a anunţat astăzi numirea lui Miroslav Majoro&scaron; &icirc;n postura de CEO, funcţia intr&acirc;nd &icirc;n vigoare de la 1 ianuarie 2016. &Icirc;n v&acirc;rstă de 56 de ani, Majoro&scaron; a avut funcţii de...

Grupul de companii Telekom România a anunţat astăzi numirea lui Miroslav Majoroš în postura de CEO, funcţia intrând în vigoare de la 1 ianuarie 2016. În vârstă de 56 de ani, Majoroš a avut funcţii de conducere în cadrul Slovak Television, IBM Slovacia şi în cadrul Telekom în ultimii 13 ani.

Noul CEO va prelua şefia grupului Telekom România de la Nikolai Beckers, care a ales să părăsească Telekom. În ce priveşte noul CEO, din 2010 Miroslav Majoroš a deţinut poziţia de Presedinte al Consiliului de Administraţie şi CEO al Slovak Telekom. Odată cu ocuparea noii poziţii la Telekom România, priorităţile şi obiectivele noului lider sunt de a extinde reţelele FTTH şi 3G/4G, dar şi integrarea juridică a operaţiunilor.

Noul CEO are o pregătire pe filiera tehnică, absolvind facultatea de Electronică şi Informatică din cadrul Universităţii Slovace de Tehnologie din Bratislava şi apoi urmând programe educaţionale de management la Harvard Business School şi Stanford Graduate School of Business. El va răspunde acum de calitatea serviciilor asociate celor 10 milioane de contracte de servicii pe care le are Telekom în portofoliu. Va fi interesant de văzut cum evoluează şi proaspăt încheiatul acord de partajare a reţelelor cu Orange România.

Brandul Telekom se afla în România din 2014, după rebranduirea Romtelecom/Cosmote România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×