Ca mai nouă actualizare a aplicației Facebook iOS aduce suport pentru funcția Live Photos

787 ori
<b>Ca mai nouă actualizare a aplicației Facebook iOS aduce suport pentru funcția Live Photos</b>Odată cu lansarea smartphone-urilor iPhone 6s și iPhone 6s Plus, am aflat și despre o nouă funcție software adusă la pachet, și anume Live Photos. După cum și numele sugerează, avem parte de un material ceva mai special ce combină o poză cu un...

Odată cu lansarea smartphone-urilor iPhone 6s și iPhone 6s Plus, am aflat și despre o nouă funcție software adusă la pachet, și anume Live Photos. După cum și numele sugerează, avem parte de un material ceva mai special ce combină o poză cu un scurt moment video înregistrat înainte și după realizarea fotografiei.

Principalul neajuns însă, era faptul că astfel de materiale nu putea fi împărtășite cu prietenii din mediul online. De astăzi totuși, Live Photos ajunge și în cel mai recent update al aplicației Facebook pentru iOS, oferind suport pentru încărcarea și vizualizarea de astfel de fotografii pe terminalele compatibile ce rulează minim iOS 9.

Din câte se pare, suportul pentru Live Photos va fi distribuit pentru început doar unui număr restrâns de utilizatori, urmând ca din 2016 toți utilizatorii de iPhone 6s/6s Plus să poată încerca această funcție.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×