GTA III 10 Year Anniversary Edition Review (Android) - un joc 3D clasic, dar cu probleme de control (Video)

4.865 ori
<b>GTA III 10 Year Anniversary Edition Review (Android) - un joc 3D clasic, dar cu probleme de control (Video)</b>Au trecut mai bine de 10 ani de când s-a lansat GTA III, titlul Rockstar atât de mult jucat pe PC-uri la începutul anilor 2000. Un joc violent, controversat și despre care s-a vorbit mult, GTA III a dus la un alt nivel noțiunea de "open world&#39;...

Au trecut mai bine de 10 ani de când s-a lansat GTA III, titlul Rockstar atât de mult jucat pe PC-uri la începutul anilor 2000. Un joc violent, controversat și despre care s-a vorbit mult, GTA III a dus la un alt nivel noțiunea de "open world' și joc cu grafică 3D. Acum el revine pe telefoane mobile și tablete, atât pe iOS, cât și pe Android. Noi am testat GTA III pe Android, folosind o tabletă Samsung Galaxy Tab 2 7.0.

Jocul costă 17.59 lei în Google Play Store și are o poveste destul de simplă: îl controlați pe Claude, un infractor care tocmai a scăpat de închisoare și se înhăitează cu mafioți. El acționează în Liberty City, o variantă parodie a lui New York și urmează ordinele lui Luigi la început, un mafiot italian. Evident, vă puteți abate de la poveste și fura orice mașină doriți, calca oameni cu mașina sau să luați parte la bătăi în mijlocul străzii, eventual cu împușcături. Acesta este un joc destul de vicios și sângeros, deci nu e chiar pentru oricine.

Grand Theft Auto III

în ce privește controlul, aici apar primele probleme. Stickul virtual din stânga ecranul, cel cu care controlați personajul se mișca bine, dar pentru a roti camera trebuie să faceți swipe în mijlocul ecranului, ceea ce nu funcționează întotdeauna așa cum ar trebui. în partea dreaptă a ecranului aveți un buton pentru alergare, unul pentru sărituri, unul pentru a schimba arma și altul pentru a folosi arma din dotare. în clipa când vă aflați lângă o mașină va apărea și un buton special care vă va permite să intrați în ea și să o furați.

în plus, odată ce sunteți în mașină nu mai există același sistem de control, ci aveți doar o pedală de accelerație, frâna și dreapta/stânga. Aceste două direcții din urmă sunt foarte greu de controlat, mai ales la viteză mare, aceasta fiind principala problemă a jocului. Principalul avantaj îl reprezintă atât grafică, cât și partea audio. Dialogurile sunt excelente, iar fiecare mașină aduce un nou post radio, fie cu un talk show, cu reggae, rock, pop și orice alt gen de program radio.

Jocul poate fi distractiv și vă va mânca destule ore din viață. îl puteți descărca de aici și de la noi primește un 7 din 10 ca nota.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×