Nokia are deja pregătit un plan de rezervă pentru eșecul lui Windows Phone 8, afirma un oficial finlandez

1.624 ori
<b>Nokia are deja pregătit un plan de rezervă pentru eșecul lui Windows Phone 8, afirma un oficial finlandez</b>într-un interviu recent cu o televiziune finlandeză, șeful comitetului de conducere Nokia, Risto Siilasmaa a afirmat că producătorul de telefoane pe care îl conduce are un plan de rezervă. și asta în eventualitatea în care Windows Phone 8...

într-un interviu recent cu o televiziune finlandeză, șeful comitetului de conducere Nokia, Risto Siilasmaa a afirmat că producătorul de telefoane pe care îl conduce are un plan de rezervă. și asta în eventualitatea în care Windows Phone 8 eșuează, conform acestui oficial.

De la Siilasmaa aflăm că acum cota de piață a lui Symbian a ajuns aproape de zero și nu există nici o șansă ca Nokia să mai revină la acest OS pe viitor. Oficialul a declarat că firma nordica operează acum în 5 segmente, printre care servicii de localizare, portofoliul de brevete, rețelele Nokia Siemens. Bănuiesc că restul de două sunt axate pe telefonie și probabil software. Siilasmaa a declarat că alegerea lui Windows Phone a fost făcută după o analiză atentă și o studiere aprofundată a opțiunilor disponibile.

Windows Phone 8 este văzut de către acest oficial drept o premieră tehnologică, oferind utilizatorilor o experiență uniformă pe platforme hardware diferite, fie că e vorba de PC-uri, tablete sau smartphone-uri. El se referă aici la elementele în comun pe care le au Windows 8 și Windows Phone 8 și faptul că veți continua aceeași activitate de pe PC pe telefon/tableta fără să simțiți că ați schimbat platforma software. Tot directorul Nokia a afirmat că îl susține pe CEO-ul Stephen Elop, în ciuda criticilor pe care le-a primit acesta recent.

și totuși... care e planul de rezervă Nokia? Să fie vorba de Meltemi, MeeGo, Maemo sau poate chiar... Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×