Top Gear Race The Stig review: endless runner deloc original cu personaje Top Gear, prezentat pe Nokia Lumia 1320 (Video)

1.100 ori
<b>Top Gear Race The Stig review: endless runner deloc original cu personaje Top Gear, prezentat pe Nokia Lumia 1320 (Video)</b>Top Gear Race The Stig este cel mai nou joc asociat cu emisiunea produsă de BBC, dar nu este un joc de curse, ci un endless runner. Acest titlu este disponibil gratuit și a fost testat de mine pe Nokia Lumia 1320, terminal Windows Phone cu ecran de 6...

Top Gear Race The Stig este cel mai nou joc asociat cu emisiunea produsă de BBC, dar nu este un joc de curse, ci un endless runner. Acest titlu este disponibil gratuit și a fost testat de mine pe Nokia Lumia 1320, terminal Windows Phone cu ecran de 6 inch.

Ca gameplay, titlul amintește de Subway Surfers și Minion Rush, doar că acum în locul unui personaj simpatic veți controla o mașină lentă. Acest endless runner va pune în pielea unui șofer urmărit de Stig, care trebuie să evite o serie de obstacole. Veți face swipe în sus pentru a sări peste obstacole, swipe în jos pentru a aluneca sub ele și swipe în dreapta sau stânga pentru a schimba banda.

Top Gear Race The Stig review: endless runner deloc original cu personaje Top Gear, prezentat pe Nokia Lumia 1320 (Video)​

Câteva dintre mașinile celebre ironizate la Top Gear sunt disponibile în acest joc și voi le puteți conduce. Puteți personaliza casca pilotului și aveți o serie de powerupuri, printre care și indestructibilitate. Aveți o serie de provocări zilnice de îndeplinit și ce nu-mi place la acest joc e controlul defectuos, astfel că uneori veți rata un swipe pentru un viraj, iar capcanele sunt puse uneori la modul de-a dreptul imposibil.

în plus mașina e foarte lentă și nu accelerează niciodată pe parcursul jocului. îi acordăm acestui titlu nota 7 din 10 și îl descărcați de aici pentru Windows Phone, de aici pentru Android și de aici pentru iOS.
​

Nokia Lumia 1320 prețuri actualizate:

Top Gear Race the Stig review

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×