GZT650 din filmul Echelon Conspiracy, este defapt Sony Ericsson Pureness 2?

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 5.999 ori
<b>GZT650 din filmul Echelon Conspiracy, este defapt Sony Ericsson Pureness 2?</b>Despre Nokia Aeon se tot vorbeste de mai bine de 3 ani, drept un concept/design/zvon de telefon foarte aratos si care nu va exista vreodata. Ultima oara cand am vazut handsetul a fost (aparent) in filmul Echelon Conspiracy, dar se pare ca acel model...

Despre Nokia Aeon se tot vorbeste de mai bine de 3 ani, drept un concept/design/zvon de telefon foarte aratos si care nu va exista vreodata. Ultima oara cand am vazut handsetul a fost (aparent) in filmul Echelon Conspiracy, dar se pare ca acel model (GZT650) ar putea fi de fapt un nou Sony Ericsson.

Electric Pig ne informeaza ca SE lucreaza la handsetul Pureness 2, urmasul primului telefon transparent al companiei. Interesant este faptul ca, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, primul Pureness aduce foarte mult cu terminalul misterios din filmul Echelon Conspiracy (pana acum considerat drept viitorul Nokia Aeon), deci s-ar putea ca versiunea 2 a handset-ului, sa fie chiar terminalul din film, adica GZT650!

In ce priveste Sony Ericsson Pureness 2, acest terminal va fi foarte simplist, axat mai degraba pe software decat pe hardware. Desi aparent ecranul monocrom nu vi se va parea tentant (cel putin la primul Pureness), intreg conceptul din spatele noului model este atat de original si simplu, incat handsetul reprezinta exact brandingul "Pureness" (pur, curat). Speram sa avem dreptate si sa vedem sub sigla Sony Ericsson, super-telefonul din Echelon Conspiracy, GZT650!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×