HTC va testa telefoane TD-LTE la Shanghai Expo 2010

1.173 ori
<b>HTC va testa telefoane TD-LTE la Shanghai Expo 2010</b>Celebrul producator taiwanez HTC a anuntat recent ca va testa handseturi TD-LTE in timpul showului tech Shanghai Expo 2010. Informatia a fost oferita chiar de catre CEO-ul companiei, Peter Chou. HTC va continua colaborarea pentru dezvoltarea tehnologiei...

Celebrul producator taiwanez HTC a anuntat recent ca va testa handseturi TD-LTE in timpul showului tech Shanghai Expo 2010. Informatia a fost oferita chiar de catre CEO-ul companiei, Peter Chou.

HTC va continua colaborarea pentru dezvoltarea tehnologiei TD-LTE, cooperand cu operatori de marca, gen China Mobile, aminteste acelasi Chou. CEO-ul  a anuntat de asemenea ca HTC a crescut livrarile lui HTC Hero catre operatorul Sprint Nextel, dar si numarul de unitati HTC HD2 livrate in Europa, datorita cererii impresionante pentru aceste doua modele.

In acelasi context, tocmai am aflat ca performanta financiara a celor de la HTC a fost impresionanta in luna noiembrie, conform publicatiei Daily News, care il citeaza pe bossul companiei. Venitul pe luna in curs ar trebui sa ajunga la 465.84-496.89 milioane de dolari, un rezultat mai bun decat cel pentru luna octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×