Hackerii atacă Sony din nou - 25 de milioane de conturi afectate

1.308 ori
<b>Hackerii atacă Sony din nou - 25 de milioane de conturi afectate</b>După problemele celor de la Sony din luna aprilie cu rețeaua PSN, iată că hackerii lovesc din nou, de această dată afectând 25 de milioane de conturi. Vestea vine la puțin timp după ce gigantul japonez a anunțat că nu mai puțin de 77 de...

După problemele celor de la Sony din luna aprilie cu rețeaua PSN, iată că hackerii lovesc din nou, de această dată afectând 25 de milioane de conturi. Vestea vine la puțin timp după ce gigantul japonez a anunțat că nu mai puțin de 77 de conturi PlayStation au fost puse în pericol de un atac din luna aprilie.

Incidentele au avut loc pe 16 și 17 aprilie și au fost descoperite recent, în vreme ce hackul de pe 17 și 19 aprilie este cel confirmat săptămâna trecută. în jur de 23.400 de rapoarte financiare dintr-o bază de date din 2007 au fost furate, iar această bază include utilizatori din afara Statelor Unite, deci dacă aveți un cont PlayStation atât de vechi, ar trebui să vă faceți griji.

Printre datele furate se mai numără și 10.700 rapoarte de debit, deci probabil și informații despre cardurile utilizatorilor din Austria, Germania, Olanda și Spania. Purtătoarea de cuvânt Sony Taina Rodriguez afirmă că nu există încă dovezi că aceste informații ar fi fost folosite pentru fraudă, dar pericolul rămâne cât se poate de real.

Cu o astfel de problemă de securitate ce nu pare a se sfârși, își vor pierde utilizatorii încrederea în Sony?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×