Apple nu te va mai "spiona" - iOS 4.3.3 rezolvă problema Înregistrării poziției utilizatorului

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.118 ori
<b>Apple nu te va mai "spiona" - iOS 4.3.3 rezolvă problema Înregistrării poziției utilizatorului</b>Săptămâna trecută vă informam că Apple a fost dată în judecată de către doi utilizatori din SUA, nemulțumiți de funcția care permite detectarea poziției utilizatorului de iPad și iPhone și memorarea acesteia. Gigantul din Cupertino s-a...

Săptămâna trecută vă informam că Apple a fost dată în judecată de către doi utilizatori din SUA, nemulțumiți de funcția care permite detectarea poziției utilizatorului de iPad și iPhone și memorarea acesteia. Gigantul din Cupertino s-a sesizat rapid și a promis că va înlătura această funcție în următoarea actualizare de iOS.

Este vorba despre iOS 4.3.3, care ar urma să sosească în următoarele două săptămâni, poate chiar mai devreme. Printre modificările aduse de noul iOS se numără bug fixuri pentru iPod, îmbunătățirea vieții bateriei terminalelor Apple și ștergerea completă a bazei de date cu localizarea utilizatorului atunci când serviciile Location sunt dezactivate.

în plus, baza de date va fi mai redusă ca mărime, atunci când funcția de localizare va fi activată cu permisiunea utilizatorului. Acestea sunt funcțiile lui iOS 4.3.3 deocamdată, dar dacă intervin modificări, veți fi primii care vor afla!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×